Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-)

Mazsolánk, ki egy igazi hős, túl egy koponya műtéten! Trigonokefália

Kacsintás

Sziasztok!

Ma megtéptem magam!:-) Ez a dackorszak, néha nem egyszerű!

Megmutatom, hogy is néztem ki a "tépés", tupírozás, után:-)

anya6.jpg

Meg így is:

anya3.jpg

Vagy mint egy kislány:-) Pl. így:

anya2.jpg

anya7.jpg

en_es_a_tukor_2.jpg

Ez a kép, az esti lefáradás után, de a nagy tükörnek örülve, készült, és a címe lehet akár, halló-halló figyelem! drága barátnőim!!!!!:-)

Itt Kriszti rádió!:-)

Egy régi tükröt vettünk elő, még valamelyik szekrényben volt, a régi típusúban, csak megtartottuk, a szekrényt kidobtuk, és most elővettem a dugihelyről, mert kitaláltam, hogy tegyük a fürdőbe, jó nagy!!!! Vettem tartópántokat, kevés pénzért, és most nagyon happy vagyok. Ahogy a drága férjem mondta,:"még az egód is belefér!:-)" Vannak ilyen spontán viccei, és szeretem is ezt a Varga típusú, néha morbid, humort. Teljesen egyedi, csak Zé tud ilyeneket mondani, néha nagyon komoly arccal, de én imádom. Persze, hogy imádom! A a kis Berci apukája, és az én életem nagy szerelme. Csak mostanában nagyon fáradt, mert 7 napból, 7-et dolgozik. Mi meg tartjuk itthon a frontot. Még jó, hogy Roli már ilyen nagy és tud nekem segíteni. Berci iszonyú csibész lett! Hiszti van sok!:-) Sikít! De olyan nagyot, hogy úgy érzem, a fülem károsodik. Mert az ő akarata, nem egyezik az enyémmel, és akkor sikít. Mivel viszont most pár napja este is rosszul aludt, így persze én is, és nappal meg "terrorizál", a türelmem fogyni kezdett, és ma megmostam az arcát hideg vízzel, ahogy a védőnő mondta. Azért jobb lett!:-)

Szóval már nem bírtam, hogy nem jutok egyről kettőre, mert mindig ott van a lábam alatt, majdnem rálépek véletlen, annyira gyors, és én is tenném a dologom,...így azt mondtam nem érdekel semmi, és lefürödtem. Kb. 3-4 percem volt, mert kint mondta egyfolytában, hogy: anya! anya! A vizes hajam száradni kezdett, megtupíroztam, rá egy csomó hajlakk, és végre kifestettem magam, mert már régóta szerettem volna kicsit csinosabb, nőiesebb lenni. Persze ez sem volt egyszerű! Ott állt mellettem, a kádnál, vagy a mosógépet akarta "beüzemelni". Már kezdtem izzadni, mert az ajtót is becsukta!:-) Nem nagy a fürdőszoba, ott álltunk, egymás mellett, és....:-) Ezen már csak nevetni tudok!:-) Így utólag. Jót sétáltunk, vásároltunk, este pedig csináltam egy kínait. Már egész jól megeszi a rizst, pedig nem szerette. A csirke csíkok is bejöttek neki, arra öntöttem a mártást. Amolyan szecsuáni, csak az édes-savanyú változatban. Jó laktató volt, így sok rizzsel. Aztán kis szünet, majd pancsi! És végre tente:-) Eddig egyszer ébredt fel, ivott teát. Viszont már 3 órája aludt. Hálle-Lújá! Hálle-Lúja!:-)))))) Ma azt is észre vettem, hogy kirágta a cumisüveg cumi részét, még jó,hogy volt másik! És az ágy mögé pedig eldugta a :" tisztát" , vagyis a mosogatószivacsot amit a múlkor adtam neki, mégpedig kettőt. Mert ő is takarít:-) Reggel mondta Roli, hogy vigyázzon, mert beüti a lábát.  Berci erre ezt megismételte, hogy érti, és ez így szólt: " láábá, dáung". Nagyon kis aranyos. Mindig mondtam, hogy dájung. Ezt most leírtam fonetikusan. Ezért is mondta, hogy dájung. Ennyire jól ért mindent! Aminek persze nagyon örülünk. A lány macit is felismeri, 3 mackó közül, mert elmondtam neki, hogy a lánynak van a "hajában" masni. És tudja!

Hát!!!!! Imádom! Csak ne sikítana!:-)


Búcsúzom és igérem készítek most már Berci képeket! Végülis ez az oldal Róla szól. De én vagyok az anyja:-)

Puszi, Sziasztok!

Kellemes Hétvégét, Jó Pihenést!!!!!!!

en_es_a_tukor_eredetije.jpg

Kukuccccssssss:-)))))))))))))))

Az egóm!:-)Zavarban van






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 108
Heti: 132
Havi: 732
Össz.: 235 433

Látogatottság növelés
Oldal: 2010.07.30. Dackorszak!
Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-) - © 2008 - 2024 - mazsi.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »