Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-)

Mazsolánk, ki egy igazi hős, túl egy koponya műtéten! Trigonokefália

Sziasztok!

Berci Mazsi már napok óta, alszik éjjel!:-) Tegnap picit nyüszögött, de ez a fogzás miatt volt, magától aludt tovább. Inkább az étkezés ami mostanában kifogásolható, de tudom ez is a fog miatt van. Pedig finomat főztem, zöldborsó főzeléket, és csirke falatkákat sütöttem meg olajon. Olyan kis natúr szelet:-) Rosszul tud esni, hogy tálalok, tök gusztusos, és a "válasz", -nem. Nem így mondja, de elfordítja a fejét, szemét dörzsöli, mint aki álmos. Tudjuk, nem kéri. Csak a ropi, keksz, alma, paradicsom, banán, volt eper is, ezek mennek. De a pari az nagyon! Meglátja, és mondja: "pa-pa!!!!!" És milyen boldog tud lenni.:-) Evett még Jogobellát is, voltak benne nagy eperdarabok. De tejet, kakaót semmit nem kér. Vizet, teát azt igen. Ma volt a védő néni is:-) Kérdeztem, most akkor kell babatej?! Mondta, ha eszik joghurtot, húst, sajt, /azt szereti/ akkor nem. Megnyugodtam, mert a múlkor, mikor voltunk a szurin, azt mondta a doktornő, vegyek tápszert, amin a 3-as szám van, és reggel este adjak neki, mert ő még "pici" azért. De ha nem issza?! Mit lehet tenni?! Semmit. Amit tudok megteszek. És nem fogok idegeskedni, hogy te jó ég, semmit nem eszik Mazsi mostanában. Ő rámutat arra amit kér, de hagyjam békén az én főzelékemmel. Mert igen, szoktam ideges lenni, hogy nem táplálom úgy ahogy kellene, de én próbálom, csak nem eszi meg, tömni meg nem fogjuk. Ennyit az evésről! Ja! A túróstáskát is szereti, ma ettünk. Legalább abban is van túró!:-)

Cuki volt, mert ma vettünk kis seprűt lapáttal mert a másik eltörött, és néha kell, mert a tojássárgáját nem lehet felporszívózni, és egyből "takarítani" kezdett, és mondta, hogy titta. :-) Tiszta! Még a zsebkendővel is törölget. Mindent dörzsöl. Imádja a konyharuhát! Mosni, ma is mostunk persze, és ő mindig segít teregetni, adogatja a ruhákat, de előtte mindig körbe tekeri a kezével. Pont úgy, mint mikor a "brüm-brü" mosógép centrizi a ruhákat.

Ma aludtunk délután, mert nekem nagyon fájt a fejem, és rávettem Mazsit, hogy tentézzünk, mert az olyan jó dolog. Rájöttem, hogy a kulcs szó: a " babák is elmentek a tentébe." Ezt annyira komolyan veszi, hogy ha a babák is, akkor ő is leteszi a fejét a párnára, és alszik egyett.:-) Jó volt kicsit pihenni. Az idő úgyis borzalmas, esik, szinte egyfolytában. És a múltkori nagy szélben én valószínű megfáztam, és ezért fáj a fejem. Sajnos ez minden évben elkap engem, és van, hogy már csak a fül-orr-gégész tud rajtam segíteni.

Jó volt a mai nap is, csak a fejem ne fájna. Jobb lenne, mert picit nyűgös vagyok. :-)

Nem untatok ezzel senkit, Mindenkinek Szép Estét,

Jó Éjszakát Kívánok!!!!

Puszi!!!! Pá-Pá:-)))))


 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 57
Tegnapi: 108
Heti: 165
Havi: 765
Össz.: 235 466

Látogatottság növelés
Oldal: 2010.06.02.
Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-) - © 2008 - 2024 - mazsi.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »