Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-)

Mazsolánk, ki egy igazi hős, túl egy koponya műtéten! Trigonokefália

Sziasztok!!!!!

Álmatlanság!- a részemről.  Van egy ilyen film is. Nagyon meleg van. Nem lehet aludni, reggel meg nyúzottan ébred az ember. Nagy táskás szemekkel:-)))) Írok pár sort, aztán szenvedek tovább.:-))

Ma kimentünk a piacra, Mazsit bekentem jól,mert nagyon hamar le lehet égni, ő pedig elég fehérbőrű. Vittünk inni, meg enni:-) Ropit. Azt szereti rágcsálni. Almát evett, rengeteg folyadékot ivott, ettünk krumplistésztát, és este még volt kedvem csinálni egy köménymag levest. Szereti nagyon!:-))))) Olyan jó nézni, hogy csak tátja, tátja, néha belefúj a tányérba, ő is fújja a levest! Szeret enni! Mikor mondom, gyere eszünk, mindig boldogan jön, és mindenki örül, milyen jóízűen falatozik. Ha már nem kér, akkor lecsúszik az ölemből. Onnan tudjuk, itt a vége:-)

Aranyos volt Berci, pedig az ő haja is vizes volt az izzadságtól, de jött-ment, rongy vagy szivacs a kezében, takarított. :-) Zenét is hallgattunk, mostunk persze, és együtt teregettünk. Én letettem ide, ő elvitte oda:-) Nem győztem visszakérni a ruhákat! Késő délután letettem picit aludni, mert láttam már összeesik, el is aludt hamar. Így csúsztunk a fürdéssel, előtte ettük meg a levest. Aztán egy jó nagy pancsolás:-) Csupa víz lettem én is. Most édesen alszik!:-)

Én még maradok ébren.

Mindenkinek Szép Álmokat! Jó tentét, már ha lehet ilyen nagy melegben.

Puszi! Pá-Pá:-))))))


 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 84
Heti: 189
Havi: 873
Össz.: 237 015

Látogatottság növelés
Oldal: 2010.06.12. Hőség!
Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-) - © 2008 - 2024 - mazsi.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »