Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-)

Mazsolánk, ki egy igazi hős, túl egy koponya műtéten! Trigonokefália

Sziasztok!

dsc00011.jpg


Újra itt vagyok! Ezer fokos hőségben, eléggé szenvedek én is!:-) Hajpánt, táskás szemek, áhhhh borzalom! Azért közelről nem ilyen vagyok, de ha már betettem a képet, vállalom magam.:-)

dsc00010.jpg


Ez a két kép, eredetileg PÁ-Pá-képnek készült volna, de ez lett belőle.:-)

Rengeteg mindent tudnék mesélni!

Berci már tentézik, írok pár sort!

dsc00015.jpg

Tündéri ugye?! Milyen nagy haja van már?! És milyen hosszú a teste! Megy a ventillátor a szekrény tetején, így tud aludni. Tegnap kapcsoltuk be először, mert én pl. nem is bírom, egyből beteg leszek, de Berci tudott aludni! A lepedő legalább hűvös érzést kelt, mellette mindig a cumisüvege, tud inni bármikor, és már vizet is forraltam neki. Csak szegénynek már a nyaka körül elől, hátul melegkiütése van. Pöttyös:-) Meg ez a pelus dolog sem jó, de kitaláltam, ha felszedjük a szőnyegeket, és ráadjuk a kisbugyit, akkor ha oda pisil a padlóra, hamar fel lehet mosni! Szerintem jó gondolat. Holnap bugyizni fogunk, bilizni, bár még nem akar ráülni mégsem, pedig ő mondta mindig, hogy :"kaka!,be!"

 Szólt nekünk, hogy figyeljünk már, mert ő nem szereti a pelust, meleg, nedves, és úgy komplett egy rossz dolog. Mi hallgattunk rá, és beszereztünk mindent. Kisbugyit, bilit! Rögtön meg is mutatom!

dsc00020.jpg

A bili!:-) Kivehető a közepe, és marad a szék. Jópofa, és kis oroszlánok vannak rajta. Kék színű, hogy fiús legyen, de így még a szeme színéhez is megy:-) Persze csak viccelek, nem ez a lényeg. Hanem a gondolat, Berci részéről.

dsc00018.jpg

Jégkorszak:-)

Mármint a minta rajta.

Mutatok fotókat, hogy Roli is milyen pici volt egyszer. A fényképen kb. 4 éves. Éppen beteg mikor a fotó készült rólunk. A másik kép Berci, és apa, de ki is lehetne más?!:-)

dsc00016.jpg


Ma voltunk a Westendben! Képek a parkolóban. Mi is kocsival voltunk, ....babakocsival!:-)

dsc00006.jpg

dsc00005.jpg

dsc00004.jpg

Apa!

dsc00001.jpg


Azért Roli "kisfiam":-) jól megnőtt!

Aztán haza jöttünk, és csináltam rakott kelt! Ma megvettük a hozzávalókat, de este lett mire nekiálltam. De megérte, fini lett, Berci is kisvillával evett belőle. Nem sokat, de meleg is van, és ő most úgysem egy nagy zabagép. De jó, hogy ilyen gyorsan kigyógyult a vírusból, és újra jókedvű! Annyit beszél!:-) Mondja, hogy hűtő, ajtó, autó. Úgy veszem észre, nagyon könnyen megtanul egy új szót, és ha kérem, hogy mondjad, autó, akkor a lehető legjobb tudása szerint, ki is mondja!:-)

Íme, az ebéd-vacsora!

dsc00013.jpg

Aztán még mosogatok kicsit!:-) Kimondottan jól esik ilyenkor pancsolni, csak a hátam fájdul meg mindig, ahogy ott görnyedek, pedig nem vagyok magas!

dsc00007.jpg

Akkor ennyit mára, ebben a nagy kánikulában!:-)

Küldök egy nagy puszit!!!!!

Pá-Pá!

Kellemes Pihenést Kívánok!

dsc00012.jpg

Pussssz-Puszzzzz!!!!!! Pfűűűű!:-)

Ez a hajpánt nem túl jó, csak itthon veszem fel, de ennek meg az a története, hogy beakartam váltani az 50 pontomat a DM kártyáról, és ez az ajándék. Nincs is csak lilában, mert ez a cég színe, nem is lesz más színben. Szóval hülye voltam, hogy erre dobtam be az 50 pontot. Mondjuk gyorsan gyűlik mindig a következő, mert a pelenka sűrűn elfogy, és megyünk venni. Muszáj még sűrűbben cserélni, mert nagyon meleg van!:-) De ezen sosem spórolnánk. Így is érzékeny a bőre. És pisi is sűrűn van és jó sok! Nem jósok!:-) Mint ahogy én itt a képen kinézek, hanem pfúúú, de rengeteg pisi van a bugyiban!:-)))))) És mindez akár 1 óra alatt.

Na, megyek, mert megint nem bírom abbahagyni és csak írom, és írom, és írom, aztán reggel lesz:-)

Puszi!!!!!!






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 108
Heti: 146
Havi: 746
Össz.: 235 447

Látogatottság növelés
Oldal: 2010.07.18. Forró hétvége!
Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-) - © 2008 - 2024 - mazsi.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »