Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-)

Mazsolánk, ki egy igazi hős, túl egy koponya műtéten! Trigonokefália

Gombapörköltes szép estét Mindenkinek!:-)

Ma evett először gombát a mi szépségünk, és ízlett neki!!!!!!! Tudom, hogy az egyik legnehezebben emészthető étel, de gondoltam már elég nagy Berci és kipróbálom. Finom lett! Mikor meglátta a hamát, már sikított. Az az öröm-sikoly:-) ,ahogy Mazsi szeret enni!!!!!! Érdemes főzni! Egyébként is szeretek, de így meg.....:-))))

Megmutatom képekkel, hogy evett Berci az apája ölében:-)

foto0367.jpg

 

foto0369.jpg

foto0371.jpg

foto0372.jpg

Az új "pupám"!!!!!

foto0377.jpg

Ma már igazán jó meleg volt. Bevallom nem volt Mazsinak szandálja, és vettem egyet, hihetetlen olcsón, 500 ft-ért!:-) Nem szandit venni mentünk, csak megláttam azt az olcsó baba ruhát áruló boltot, és gondoltam csak megnézem mi mennyibe kerül. Ez a kiscipő, nagyon megérte az árát! Jól tartja a lábát, bőr, és nem is kopott, csak nagyon picit. Világos és sötétkék, átmenettel. Nagyon megtetszett nekem! Csak ez az egy volt ilyen pici méretben. Jó, hogy együtt voltunk, mert fel tudta próbálni, és kérdeztem is tőle, hogy: " tetszik az új pupád!?:-)))"

Nézegette! Tetszett! Aztán mentünk tovább. Postára, piacra, és haza. Lepihentünk. Jókat alszik délután, és este apu fürdeti, én meg utána mellé bújok, és alszik. Tegnap este kicsit többet forgolódott, lehet, hogy mert jön a meleg, és most is több idő kellett, hogy elaludjon, mert nagyon ragaszkodik. Nem sír, hanem átölel, hogy abból ki már nem is lehet szabadulni!:-) Aztán félálomban még puszit ad, nem is egyszer, van, hogy picit beszél még, hogy "Oli!" vagy brüm-brü?!  Simizem, és látszatra én már alszok is! De puszit én is adok!!!

Berci szépen tanul enni, és már egész jól betudta fordítani a kanalat a szájába. Ezek voltak a legfrissebb híreink!:-)))

 

Nagyon Szép, Kellemes Estét Kívánunk Mindenkinek!

Puszi!!!!! Pá-Pá!!!!

 

 


 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 108
Heti: 139
Havi: 739
Össz.: 235 440

Látogatottság növelés
Oldal: 2010.06.07. Gombapörkölt
Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-) - © 2008 - 2024 - mazsi.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »