Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-)

Mazsolánk, ki egy igazi hős, túl egy koponya műtéten! Trigonokefália

Itt vagyok, ragyogok!:-)

Szó szerint, mert a Hugom egy csodás képet készített a fotómból! Olyan vidám, szép, kedves, nekem nagyon tetszik!!!!:-) Szóval megmutatom a " Mazsolánét" :-))

teso_keszitette_ninaja_kep.jpg

Ugye milyen szép?! Virágos, vidám, színes, ......vháóóóó! Csak el ne ájuljak magamtól. Bár ma Mazsitól tudnék elájulni. A jó értelemben. Mozgalmas nap volt, ez is!

Mazsi igazi " rend a lelke mindennek" srác lesz. Már látom, ahogy kiprszívóz mire majd haza jövök. Miből gondolom?! Hihetetlen amit művel. Ma ült a szőnyegen, tányér rajta narancsdarabok. Egyszercsak elővett egy bugyimat a fiókból, tányért a kezébe fogta, megfordította. Leesett róla a narancs és elkezdte a bugyival törölgetni először a belsejét. Akkor jött a poén, hogy megfordította, a levegőben tartotta, úgy simogatta körkörös mozdulatokkal, akkor jöttünk rá, hogy ő most MOSOGAT! Háááát!!!!! Ismét jót nevettünk! Annyira cuki! Már egész pici korában, mikor az ölemben volt, akkor is "szúrós" tekintettel nézte a mosogatót. Mintha azt mondta volna: anya! már megint mi ez a rendetlenség?! Én meg lesütöttem a szemem:-))))

A másik, rengeteget rohangált a szobában. Apától hozzám, majd cseles volt, azt hittem odajön, jött is, nagy nevetve, majd megfordult, és vissza apához. Mekkora huncut!!!:-) Annyira élvezte, hogy nem is akarta abbahagyni. Most már simán feláll egyedül, és gyorsan. Közben az asztalról leemelt egy vizes flakont is. Persze nem volt tele, de ez nagy teljesítmény, mert a "zsákmánnyal" elindult a konyha irányába. Mindig mondja apa: "a kis dugó-dani:-)! Mert olyan kis aranyos manó! És ahogy viszi azt a pellusos seggét, és megy, majd óvatosan leül, feláll, foglalkoztat minket, mutogat, várja a válaszokat. Mindent elmondunk neki persze. Látszik, hogy annyira figyel, minden részletet. Pl. ma kimostam a fürdőszobai szőnyeget, és látta a lefolyót. A padlóra mutatott, hogy ott van az a luk, te jó ég! mi lehet?! Mondtam igen, majd holnap visszakerül a szőnyeg csak kimostam. Még a köldökünket szokta csodálni, hogy a hasunk  befele egy ponton, lyukas. Ezen is nevettünk, meg apu cicijén. Én tanítottam, hogy meg kell pöckölni, és közben azt kell mondani: "digi-digi! Ezt apu " díjazza!" És ma ez a kis csudapók,evett a babfőzelékemből, igaz csak 3 kanállal, de mi nem erőltetjük, teljesen jó húsban van, de nem kövér, és szerencsére jól alszik. Pedig kicsit féltem, hogy pukis esténk lesz, nem alvással egybekötve.

Mindenki alszik már rég, csak én írok, írom ezt a csodás, tündérmesét!

Jó Éjszakát!  Szép Álmokat Mindenkinek! Csók



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 97
Tegnapi: 108
Heti: 205
Havi: 805
Össz.: 235 506

Látogatottság növelés
Oldal: 2010.01.17. Vasárnap
Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-) - © 2008 - 2024 - mazsi.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »